Visie en missie

Visie

1. Op de Inspecteur S. de Vriesschool is ieder kind met een ZML beschikking welkom.
  2. Het onderwijs op de Inspecteur S. de Vriesschool is modern en vernieuwend.
  3. Op de Inspecteur S. de Vriesschool staat de leerling centraal.
  4. De Inspecteur S. de Vriesschool is een partner voor instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking.
  5. De Inspecteur S. de Vriesschool heeft de regie in de zorg voor de leerlingen.
  6. De Inspecteur S. de Vriesschool werkt samen met ouders.
  7. De medewerkers van de Inspecteur S. de Vriesschool zijn professionals.
  8. De Inspecteur S. de Vriesschool werkt aan kwaliteit.

Missie

visie-en-missieDe Inspecteur de Vriesschool biedt modern en vernieuwend onderwijs. Op onze school is ieder kind dat geïndiceerd is op basis van de landelijk geldende toelatingscriteria voor het ZML-onderwijs  welkom en krijgt de kans zich vanuit eigen mogelijkheden optimaal te ontwikkelen. Met ons onderwijs geven wij ieder kind een stevige basis voor een zo zelfstandig en zo sociaal mogelijke  toekomst in de maatschappij.

Wij willen dat bereiken door het bieden van:

• Begeleiding in kleine groepen
  • Extra individuele ondersteuning indien nodig
  • Constante vernieuwing van het onderwijs

Wilt u meer informatie over het beleid van de Inspecteur de Vriesschool?

Klik dan hier voor het schoolplan (hierin staat het beleid van de school).